ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Η πληροφορία που έχουμε αποκτήσει με την συναίνεση σας για λόγους επικοινωνίας, προώθησης πωλήσεων, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών διαχείρισης, δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλους λόγους.

SPA BACHELORETTE PARTY ΣΤΑ ORLOFF SPA

Τα Orloff Spa προσφέρουν μια σειρά από bachelorette party ιδέες με μοναδικές spa προσφορές και πακέτα spa για ένα αξέχαστο bachelor party νύφης στην Αθήνα. Ένα πρωτότυπο δώρο για τις μέλλουσες νύφες ή τις κουμπάρες που μπορούν να απολαύσουν μια θεραπεία ομορφιάς καθώς και εξειδικευμένες σπα θεραπείες σε μερικά από τα πιο εξειδικευμένα spa της Αθήνας που αναλαμβάνουν Spa Bachelorette Party με θέμα την ομορφιά και την ευεξία! Οργανώστε το δικό σας bachelorette spa party σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία με σπα στην Αθήνα και ζήστε ένα ξεχωριστό μπάτσελορ πάρτι νύφης με τις μοναδικές bachelorette party ιδέες των Orloff! Ανακαλύψτε τις πιο συμφέρουσες προσφορές σπα στην Αθήνα καθώς και μοναδικές bachelorette party ιδέες που θα σας μείνουν αξέχαστες.


Ξενοδοχείο Life GalleryΘησέως 103- Εκάλη

Life Gallery Spa

Ιδέες για Bachelorette

Spa Bachelorette Party (από 6 έως 8 άτομα)

80€ / άτομο

Το μοναδικό αυτό πακέτο spa και massage στα Βόρεια Προάστια συμπεριλαμβάνει μοναδικές ιδέες για bachelor νύφης που θα δώσουν λάμψη στην ημέρα του γάμου τους όπως πρόσβαση σε σάουνα, χαμάμ, τζακούζι / εσωτερική πισίνα και περιποίηση 30’, είτε μασάζ σώματος με τεχνική Oriental by Cinq Mondes, είτε περιποίηση  προσώπου Ritual Fleurs de Bali.

Οι θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν παράλληλα ανά 3 άτομα σε διαφορετικές μονές ή διπλές καμπίνες.

Απολαμβάνετε ιδιωτική χρήση της wet area (sauna, hammam, indoor pool) για 3 ώρες.

Προσφέρουμε μπουρνούζια, παντόφλες σε ιδιωτικό locker, εσώρουχο μιας χρήσης,  τσάι και ξηρά φρούτα κατά την παραμονή σας στο spa, καθώς και ένα φάκελο με δείγματα καλλυντικών Cinq Mondes δώρο κατά την αναχώρησή σας.

 

Ξενοδοχείο Theoxenia Palace: Φιλαδέλφεος 2- Κηφισιά

Theoxenia Spa

Ιδέες για Bachelorette

Spa Bachelorette Party (από 6 έως 8 άτομα)

90€ / άτομο, καθημερινά

Το πακέτο bachelorette συμπεριλαμβάνει τις πιο αναζωογονητικές ιδέες για μπάτσελορ γυναικών όπως πρόσβαση σε σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και στη συνέχεια περιποίηση 30’, είτε μασάζ σώματος με τεχνική Oriental by Cinq Mondes, είτε περιποίηση προσώπου Ritual Fleurs de Bali.

Οι θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν παράλληλα ανά 3 άτομα σε διαφορετικές μονές ή διπλές καμπίνες.

Η χρήση της wet area (sauna, hammam, indoor pool, Jacuzzi) δεν έχει χρονικό όριο.

Προσφέρουμε μπουρνούζια, παντόφλες σε ιδιωτικό locker, εσώρουχο μιας χρήσης,  τσάι και ξηρά φρούτα κατά την παραμονή σας στο spa, καθώς και ένα φάκελο με δείγματα καλλυντικών Cinq Mondes δώρο κατά την αναχώρησή σας.


Orloff Spa στο Θησείο: Ασωμάτων 2 – 4 και Σαρρή- Αθήνα

Thiseio Spa

Ιδέες για Bachelorette

Spa Bachelorette Party (από 6 έως 8 άτομα)

60€ / άτομο

Το πακέτο bachelorette, στην καρδιά της Αθήνας, συμπεριλαμβάνει μοναδικές ιδέες για ένα αναζωογονητικό μπάτσελορ γυναικών. Η παρέα της νύφης και η ίδια θα απολαύσουν την πρόσβαση σε ευρύχωρο χαμάμ, τροπική βροχή με αρωματοθεραπεία και χρωμοθεραπεία, και στη συνέχεια περιποίηση 30’, είτε μασάζ σώματος με τεχνική Oriental by Cinq Mondes, είτε περιποίηση προσώπου Ritual Fleurs de Bali.

Οι θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν παράλληλα ανά 4 άτομα σε διαφορετικές μονές ή διπλές καμπίνες.

Προσφέρουμε μπουρνούζια, παντόφλες σε ιδιωτικό locker, εσώρουχο μιας χρήσης, τσάι και ξηρά φρούτα κατά την παραμονή σας στο spa, καθώς και ένα φάκελο με δείγματα καλλυντικών Cinq Mondes δώρο κατά την αναχώρησή σας.

Οι πελάτες του Spa παρακαλούνται να έχουν μαζί τους μαγιό.


Γενικοί όροι:

Για κράτηση είναι απαραίτητη μια προκαταβολή του 50% του τελικού ποσού με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας.

Επίσης θα θέλαμε μια guest list με τα ονόματα των συμμετεχόντων για τη καλύτερη οργάνωση του Bachelorette party!